Ketaus puodai puikiai sulaiko šilumą, o tai reiškia, kad mūsų patiekalai gaminasi palaipsniui ir tolygiai. Jie taip pat daro didelę įtaką mūsų sveikatai. Naudojant natūralią medžiagą, kuri yra ketaus, mes apribojame kenksmingų medžiagų, patenkančių į maistą, kiekį, kai naudojame kitus indus. Papildomas pranašumas yra tai, kad ruošiant patiekalus iš ketaus indų, išsiskiria nedideli geležies kiekiai-mūsų organizmui būtinas elementas. Tai neabejotina nauda, ypač žmonėms, kovojantiems su anemija.
Juodas paviršius buvo gautas dėl unikalaus ketaus deginimo augaliniame aliejuje labai aukštoje temperatūroje proceso. Paviršius buvo papildomai oksiduotas, o tai sumažina jautrumą rūdijimui. Puodą rekomenduojama po kiekvieno plovimo sutepti visą paviršių plonu sluoksniu kepimo aliejaus.
Skersmuo - 26 cm
Aukštis - 7,5 cm
Komplekte ketaus dangtelis.
Talpa: 2.57L
Tinka visų tipų viryklėms, įskaitant indukcines.
Ketaus puodus negalima plauti indaplovėje